fonsterputsaren low 106

Din Fönsterputsare

Din Fönsterputsare är ett Seriöst och professionelt företag som har specialiserat sig på fönsterputsning.

Ren vattenanläggning

Vi har tagit inspiration ifrån Danmark och Holland, där man använder en så kallad ren vattenanläggning. Det fungerar så att vi har med 500-1000 liter vatten med ut till dig som kund,  som vi har rensat igenom systemet med hjälp av filter och membran! Vattnet är så rent att vi kan tvätta fönster med vanlig borste utan att det uppstår ränder eller kalkfläckar ! Det gör att vi kan jobba snabbare och mer effektivt utan att använda stege eller lift. Våra teleskopstänger når enda upp till 20 meters höjd! Och det är helt miljövänligt! Vattnet är så rent att vi inte behöver använda kemikalier!

Fönsterputs på abonnemang!

Ideén kommer ifrån Danmark. Där är det mycket vanligt att man har utvändig fönsterputsning på abonnemang. Statistiken visar att nästan 80% av alla kunder i Danmark har fönsterputsning 1 gång per Månad! Det låter ju alldeles för mycket tänker ni! Därför har vi gjort 2  alternativ till abonnemang (Guldtvätt) som är ca varannan månad, och (Silvertvätt) som är var tredje månad.

Det underlättar mycket i familjen att kunna knuffa bort fönsterputsning, och veta om att vi tar hand om era fönster helt automatiskt! Vi alla vill gärna ha ett rent och fint hem, men tyvärr glömmer vi oftast bort våra fönster eftersom det är så jätte tråkigt och blir prioriterat till sist!

Varmt välkommen att prova :) Vi har 0 månaders bindningstid!